SUPERIOR

Lyxig hemstädning med Kalmar Lokalvårds unika tjänst ”Superior”

Vill du ha det lilla extra i ditt hem? Hos Kalmar Lokalvård erbjuder vi vår unika tjänst Superior som är specialanpassad utefter våra kunders behov och önskemål. Detta paket är perfekt för dig som vill uppleva en riktigt lyxig känsla hemma. Låt våra professionella städare ta hand om allt från bäddning till städning och få ut det lilla extra av din veckostädning.

Vårt Superior-paket är en lillebror till vår exklusiva tjänst POSH, och är utformad för att erbjuda en högkvalitativ städning med extra uppmärksamhet på detaljer. Vi använder högkvalitativa städprodukter och -verktyg för att säkerställa en effektiv och grundlig städning, och vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av köks- och badrumsytor.

När du bokar vår Superior-tjänst kan du lita på att vår erfarna personal kommer att ta hand om allt för att du ska få en avkopplande och lyxig upplevelse i ditt eget hem. Så om du vill ha det lilla extra och uppleva en riktigt lyxig känsla i ditt hem, tveka inte att kontakta oss på Kalmar Lokalvård.

Då är vår tjänst Superior, en lillebror till POSH, perfekt för dig.
Låt ett proffs ta hand om allt ifrån bäddning till städning och få ut det lilla extra av din veckostädning.
För mer information om vår Superior-tjänst, ring oss på 0480-288 22

Kontakta Oss
INDUSTRISTÄDBYGG & GROVSTÄDTRAPPSTÄDTEXTILVÅRDKONTOR
 

KALMAR LOKALVÅRD

Hangarvägen 19 392 41 Kalmar 0480-288 22 0723 154 955 kalmarlokalvard@gmail.com