INDUSTRISTÄD

Skräddarsydd industristädning för rena och säkra arbetsmiljöer – Kalmar Lokalvård

Vi på Kalmar Lokalvård hjälper er gärna med industristäd. Vi står till tjänst för er med produktionsyta och/eller lager. Oavsett om ni bedriver tillverkande industri eller är ett logistikföretag. Varje industristädning är skräddarsydd utifrån varje kunds behov, regelverk och förutsättningar.

Vi är experter på städning av alla typer av industriella lokaler och anläggningar. Våra välutbildade städare har erfarenhet av att arbeta inom en mängd olika industriella miljöer, från fabriker och produktionslokaler till lager och distributionscenter. Vi har en hög standard när det gäller vår utrustning och teknik, och använder enbart de mest effektiva och miljövänliga rengöringsmedlen på marknaden.

Vårt mål är att göra det enkelt för dig att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Vi kan ta hand om allt från daglig städning och underhåll till mer omfattande städning efter produktionsstopp eller ombyggnationer.

Oavsett om du behöver en städning på daglig basis eller en mer sällsynt djuprengöring så kan vi på Kalmar Lokalvård skräddarsy en lösning som passar dina behov och önskemål. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller städning av industriella lokaler och anläggningar.

För offert, förfrågningar och bokning, kontakta kalmarlokalvard@gmail.com eller ring 0480-288 22.

Kontakta Oss
INDUSTRISTÄDBYGG & GROVSTÄDTRAPPSTÄDTEXTILVÅRDKONTOR
 

KALMAR LOKALVÅRD

Hangarvägen 19 392 41 Kalmar0480-288 22kalmarlokalvard@gmail.com