FÖNSTERPUTS

Fönsterputsning för ett skinande rent hem – Kalmar Lokalvård.

Fönsterputsning är en viktig del av hemunderhåll och ger ditt hem en extra touch av glans och fräschör. På Kalmar Lokalvård har vi experter som kan hjälpa dig att få dina fönster skinande rena och klara på ett effektivt sätt. För att vi ska kunna erbjuda dig den bästa möjliga servicen, inleder vi alltid med ett inledande samtal där vi går igenom dina specifika behov och önskemål.

För att vi ska kunna utföra vårt arbete på bästa möjliga sätt, behöver vi lite information från dig.

Berätta för oss hur många fönster du behöver putsas och vilken typ av fönster det är. Det är viktigt för oss att veta om fönstren har spröjs, hur stora de är, och om de är högt placerade och svårtillgängliga. Vi skulle också uppskatta att få veta i förväg om fönstren har skador, repor eller sprickor.
För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt, är det bra om du som kund flyttar bort möbler som står i vägen, tar ner gardiner och plockar bort blommor. Om det behövs, kan vi självklart hjälpa dig med detta.
Så om du vill ha skinande rena fönster som lyfter ditt hem till en helt ny nivå, kontakta Kalmar Lokalvård idag för att boka din fönsterputsningstjänst. Vi är här för att göra din vardag enklare och mer bekväm.

 

För offert, förfrågningar och bokning, kontakta kalmarlokalvard@gmail.com eller ring 0480-288 22.

Kontakta Oss
INDUSTRISTÄDBYGG & GROVSTÄDTRAPPSTÄDTEXTILVÅRDKONTOR
 

KALMAR LOKALVÅRD

Hangarvägen 19 392 41 Kalmar0480-288 22kalmarlokalvard@gmail.com